FUCK IT

BLOGGTORKA! Jaja, jag vet.
Har fan ingen lust idag heller. Blir så förbannad.
Ni vet när man har beställt saker och man ska vänta i tre fucking månader för att få varan.
Sedan helt plötsligt är den slut, WHAT A FUCKKKK?

Bara för de kommer jag troligen slösa helvetes mycket pengar! Skit

I´m Bad

Börjar bli dålig med de här att uppdatera. Men denna gång har jag en anledning. Har jobbat rätt så mycket och så har jag åkt på nackspärr. När man ligger och inte kan röra sig, man känner sig helt förlämad så har jag faktiskt lagt datorn åt sidan. Men nu är de äntligen på bättringsvägen.

På denna väg har även min kära vän gått och blivit 20. Innan mig. Snart är de min och Jessicas tur. Så man längtar. Så mycket roligt som händer i Februari månad. Vill hoopa framåt. Men vi är snart där


Klantklant

Jag berättade för mina kära vänner häromdagen om hur enbart klumpig jag är. På jobbet häromdagen, jag skulle ta upp någonting från kylen som är under en bänk. Då jag lyckades att klämma in hela huvudet. De hela slutade med ett jäkla slag i huvudet. Börja fälla några tårar för mig själv. Snacka om att inte vara med i matchen. Inte alla som glömmer bort att man har ett huvud. Men ni som känner mig vet mycket väl att de skulle kunna hända mig. Och så till idag. Skulle ställa in ett bord inne i museet, de är bläck svart. Men jag stod emot att gå och tända och då får man skylla sig själv lite. Men när jag ställt in bordet där de skulle vara reser jag mig upp, lite för långt in mot väggen. Där de står ett dockskåp. Vilket slutar med att jag får ett jävla hack i pannan. Blöder. Gör svin ont. Ni förstår nog. KAN MAN VARA MER KLUMPIG? blir gaaaalen.

MyLifeWouldSuckWithOutYOU

Jag vet att jag ger er tråkiga inlägg nu för tiden.
Men känner att jag inte är på topp för det just nu.
Andra saker i livet som jag prioterar mera.
Så som VÄNNER&FAMILJ.


Detta kan jag kalla kärlek.
Mina bästa, finaste, underbaraste, snällaste, hjälpsammaste. Ja skulle kunna fortsätta flera rader, men blir liksom bara jobbigt. Jag tror att ni själva förstår hur mycket ni egentligen betyder för mig. Att bara kunna prata om allt mellan himel och jord och veta att någon faktiskt lyssnar. Men ni tjejer, bara så ni vet. Ni är grymma, glöm aldrig de.

DEN HAND VI EN GÅNG FANN VARANDRA I, SKA VI ALDRIG SLÄPPA!
(De vet ni lika väl som jag) Helvete för den som flyttar.. hehe

TravelTravelTravel




Underbara bilder.
Snart är jag där.
Om cirkus en månad ligger jag där på stranden med en drink i handen tillsammans med världens bästa. Isabella och jag råkade klicka på boka knappen i lördags. Jäklar vad vi vart nervösa, spralliga. Vet inte hur detta kommer att gå, bara vi kommer fram så är jag glad.

Har varit dåligt med bloggande på sistone, men ni vet själva att de blir mycket roligare om man får någon respons. Så börja kommentera, så jobbigt kan de inte vara. Jag ser ju att ni är inne och tittar, skriv en rad eller två. Annars lägger jag ner detta, gör de mest för eran skull. (Även min egna, för att jag ska ha något att blicka tillbaka till)

Börjat planera min 20års fest nu med. Kommer bli awsome

Mama mi héroe

Idag ska jag krama om min mamma tusentals gånger. Bara för att hon är så bra och för att jag älskar henne så mycket!


Just for you

Jag fryser, kom och värm mig. Älskling, nu nu

RSS 2.0