Give me something

Sitter och väntar på att jobbet ska ringa. Bara i mina önskedrömmar. De här med att inte ha något fastjobb är ingen höjdare. Ska ta tag i det när jag och Issa har vart på vår resa. Just nu mår man bara dåligt av att inte veta någonting. Men så är det. Och ändå slösar jag upp mina pengar.

Imorgon bär de av till storstaden med Jennifer och Issa. De ska shoppas och umgås oså. De blir härligt. Sedan är de nyår. Kommer bli helt underbart. Ska firas med de tjejer som betyder allt.


Here you are

Bilder från julhelgen, för att ni ska få något.


Love christmas

Älskar farfar han sitter och äter riselemalta och lägger kommentaren: Det är ju i alla fall inga ben i. Haha garvar så jag Dööör. Synd att ni inte vet hur min släkt är, men man skulle kunna gemnföra den med släkten är värst. Men annars då, haft en underbar julafton som börja helt kanon! Älskar att umgås med sådana man älskar på julen. Fick härliga presenter. Bloggar från mobilen så de blir tyvärr ingen julbild! Ha en fortsatt trevlig jul allesammans:-)

It´s here

Imorgon är det julafton ni. Någon som har en aning julstäming? Tror att de går bort med åren. Har inte känt av den där härliga julstämning på några år nu. Men såklart så ska de firas ändå. Imorgon kör vi på en juldag med pappas släkt, god mat och ett härligt sällskap. Ni kanske får ett härligt julinlägg imorgon, ville mest att ni skulle veta att jag lever. Men God Jul på er allesammans :)

Missing you

Jag lever så ni vet. Har inte hunnit blogga något när jag var i Göteborg. Och igår när jag kom hade jag igen ork. Men jag hade en super mysig helg i götet. Vart lite inhandlat, dock inte så mycket jag hade tänkt. Har spenderat tid inne på Liseberg, frusit. Kan tycka att de var lite överskattat på Liseberg. En sak som man gör en gång liksom. Men de var jätte mysigt. Dock skulle man vilja haft en kille att gå och hålla i handen och mysa med. Lite sådan stämning.

Men nog pratat om de, nu ska jag snart få träffa min mest efterlängtade tjej. Klara. Underbart. Ebba och jag ska vara lite smakråd åt bruden. Så vi åker in till Linköping för lite julshopping.

I´m so cold



Dagens outfit, tyck till.
Jag är sjuk. Men måste ändå ta mig till jobbet. Det tar verkligen emot vill jag lova. Men efter dagens arbetspass har jag förmodligen "jullov". Så jag får ta mig i ändan och stå ut idag. För jag har saker att se fram emot. Imorgon åker jag till Göteborg.

I´m sick, host host



Just exakt som bilden visar. Så naken känner jag mig. Jag är sjuk. Jag orkar ingenting. Halsen bara värker. Och jag har jobbat idag och ska jobba imorgon. Frågan är hur död jag kommer vara imorgon kväll. Kunde inte sova inatt heller. Låg vaken i flera timmar. Tankarna segla runt. Någon gång efter att klockan hade slagit tre, var mina ögon svarta.

Tears in heaven

Jag skulle helst av allt bara vilja dra tillbaka tiden. Ni vet då som man är som lyckligast i sitt liv och ingenting annat än familj, vänner och pojkvän spelar någon roll. Precis så. 
Och så är det inte. Istället ligger jag helt ensam i min säng, lyssnar på fina låtar som har en betydelse och bara gråter. Gråter för att man bara vill tillbaka. 

Cypern med jävla coola brudar. Balen när allt var så fint. Studenten, den som inte längtar tillbaka dit är sjuk. Då menar jag det. Kollar på bilder och bara tjuter floder. Kan det inte bara vara ett halvår tills vi tar det igen? Ni vet sådana där sjuka dagar innan, med bara mina tjejer. Turkiet. Okej allt detta skulle jag kunna skriva om i tusen rader.

Bara det att även fast jag är så olycklig innerst inne. Så tar även den lycka jag bär på över så stort. Förutom de dagar när man känner sig annat än bra. Som just denna.
De jag egentligen försöker få ut är att jag älskar de som står mig närmast, mina bästabästabästa vänner (ja ni vet mycket väl vilka ni är) och min underbara familj <3 går liksom inte förklara kärleken. Sjukt att man kan skapa så bra vänskap med människor, som att man skulle kunna döda för

Only Picture

Jag har inte haft varken orken eller tiden att blogga i helgen. Och egentligen inte nu heller. Men bara för att ni ska få något så blir det bilder från igår kväll. Älskar lägenheten, älskar kvinnorna. Ja jag levde med de jag älska igår kan man säga. Även fast det finns vissa kvinnor på andra sidan hjärtat som tillhör en annan slags ras skulle man kunna säga.






This time

Slänger in två bilder på dagens workie klädsel. Nu ska jag springa till jobbet. Ni har väl inte glömt att stan har öppet till tio ikväll? Tomtenatta!




The christmas feeling is here

När jag vakna upp imorse var det alldeles vitt. Hela gatorna var täckta av snö. Trodde aldrig att jag och Martina skulle komma iväg till Örebro som vi hade planerat. Men så väl och gjort. Vi kom dit trots vädret. Julshopping är inte det första man avbokar.

Så idag har jag inhandlat en hel del julklappar och en hel del nya kläder till mig själv. Hade lovat att hålla i pengarna tills Göteborg. Men jag kunde inte. Älskar att spendera. Så nu ikväll har jag slått in julklapparna så de är lite personliga. Sedan har jag legat framför brasan och umgåts med min kära mor. Hon är bra ni


Tjopptjopp



Dålig uppdatering. Jag vet. Men har bara inte orkat. Det har hänt en hel del. I lördags bjöds det på julmys hemma hos Martina med hela ligan. Bytte julklappar, åt god mat, pratades i flera timmar. Sedan gick vi på modevisning på Hugos. Jätte roligt att se verkligen. Vart inte kvar så länge på hugge, var ju nyktert.

Idag har det hänt en sak. En jätte rolig grej. Jag var på sminkparty hos min vän Linn för ett tag sen. Mary Kay heter märket som vi vart provade på. Idag hörde hon som hade sminkpartyt av sig och fråga om jag ville ställa upp på att vara med i hennes portfolio med före och efterbilder. Självklart ställer upp när jag älskar saker som har med smink oså att göra. Så på onsdag ska jag blir ordningfixad och fotad med Mary Kays sminkprodukter. Spännande. Det rullar på om man säger så och jag gör inget annat än gillart

It´s just a dream

Fan vad jag levde. Kan ha haft världens bästa dröm. Eller ni vet en sådan dröm som verkligen känns sann. Sen vaknar man upp och ingenting är på riktigt. eller det är han ju. Olle, min blivande man i drömmen. Ja jag skulle nog göra vad som helst för att få ha honom. Gosande mysande, precis som i drömmen.

Nej ville bara få det sagt.
Nu ska jag hålla hålla hålla tummarna för min älskling.
Han är grym, jävligt grym
Han kommer ju ta hem hela skiten, om inte efter så mycket pengar jag lagt på mannen


RSS 2.0