Nobodyputsthebabyinthecorner



Thebigtime

Har vart i Linköping hela dagen med min fina kusin. Det är nämligen så att hon har gått och tagit körkort idag. Vilken ren lycka. Grattis min kära och underbara kusin, du är guld värd! Jag sitter och väntar på henne i väntrummet. Kvinna, man, kvinna man kommer ut. Bara väntar på att hon ska komma. Plötsligt ser jag en överlycklig tjej komma springandes mot mig med tårarna i ögonen. Då förstod jag. Minns så väl när man själv var i sitsen. Trodde aldrig att man skulle klara det, men den 25 November 2009 var min dag. Den lyckligaste dagen i mitt liv. Kommer det vara i ett par år framöver. Föralltid. Tills den dagen jag gifter mig. Tror att den kommer att slå allt.

Men efter vi hade vart på vägverket så vart det lite lycklig shopping. Fick med mig både det ena och det andra hem. Nu väntas en helkväll tillsammans med mina favoriter, det är tvkväll idag. Ni vet vad som väntar!

LoveLove

Grymt på Idol idag. Nu en riktigt härlig kärleks komedi. The wedding date. Vill också vara nyförälskad. Kär. Lycklig. Älskar att få känna känslan. Det finaste man kan få av någon. Bara det jag ville få sagt


NoPain

Dagen började rätt bra, har städat ordning i hela huset, det mesta av det. Måste se någorlunda bra ut när föräldrarna kommer hem. Efter det var det en lunch hos farmor&farfar som vänta. Alltid lika lockande. Efter någon timme där åkte jag vidare till stan för ett pass på gymmet, riktigt skönt faktiskt.

Nu blir det snart matlagning. För det gör inte min bror. Nej, det måste jag göra. Sedan har jag inte så mycket planerat för kvällen. Skönt ibland. Så ikväll ska jag ligga med tända ljus och en stor filt invirad om mig och njuta av idol.


NoWords



No words can explain.
Lyckan, vänskapen, kärleken, fyllan, gladheten, dansen, movsen.
Men finner inte något för detta. Måste få lite kärlek

EnsamVarg

Börjar bli lite rädd nu, börjar skymma på ute. Jag är mörkrädd. Hur ska jag klara kvällen, natten. Måste vänja mig, om en månad, flera månader, år kan jag sitta där i min egen lägenhet helt ensam. Bara att vänja sig. Var och handla lite mat och lite smått och gott nyss, kanske kan bli en mysig kväll trots allt. Själv dock. I detta fall, när man tittar ut. Det blåser, regnar och är svinkallt. Det är just då man vill tända flera ljus, gosa in sig i en varm filt. Inte själv, utan tillsammans med någon. Någon speciell. En pojkvän. Ja, absolut en pojkvän. Få kärlek samtidigt som man njuter av tillvaron.

PleaseBeMine


Denna man, mums!

HardWorlWork

Så har man kommit in i det igen, jobbet. Jobb i fem dagar i rad, fint. På jobbet imorse var det hur mycket som helst, men när jag och Amanda jobbar så är det fart på det, inga problem för oss inte. Lugnet efter stormen skulle man kunna säga, helt cool lugnt på eftermiddagen. Nu till det bästa på hela dagen, har nämligen sökt till H&M i stan, och var på intervju där förra veckan. Idag ringde dem. Fick ju jobbet så attte, bara gratulera. Skämt och sido. Nej det är faktiskt inte heltid eller halvtid, utan de ska bara ha någon som de kan ringa till om de skulle behöva folk och då dök jag upp. Men får hoppas på mer.

Nu till kvällen. Blir Idolmys med två av mina fina vänner, Martina&Ebba! Blir fint. Ska även säga puss och hejdå till mina föräldrar som åker till Italien i natt och ska må bra. Avundsjuk, nej nej. De ska bara till ett varmare land en bra bit bort, 30 grader och strålande sol.

Nu ska nog familjen min firar att jag fått jobb, god middag och lite skumpa!

Ithinkaboutyou

Whatever I do, wherever I go, it's only you in my thoughts. What should I do? I want everything to be as it was. When we walked hand in hand on a beach, smiling at eachother and were in love like never before. Give me the time back, now, now.

My darling, come back

StrikeAPose



JOSEFINE19


Idag fyller en av mina fina vänner 19år. Hon kom häromdagen efter att ha vart borta i över en månad från sina vänner. Denna brud och jag har jobbat tillsammans hela sommaren, så jag mådde skit över att hon var borta, satt och grät lite då och då och sakna henne framför allt på jobbet då man kunde få höra sådant skvaller ingen annan fick reda på. Men ikväll har man blivit bjuden på tårtkalas hos tjejen med hela ligan samlad, blir mys! Men ännu en gång, ett stort grattis min vän <3

MinFavorit

Olle är min favorit i årets Idol, grym kille
Ville bara få det sagt

NågraLapparFattigare

Då har man varit i Stockholm under dagen och kollat på brudarnas lägenhet. Kan ju bara säga det att de brudarna kommer att trivas, det vet jag redan nu. Ville ju bara vara med och bestämma och säga hur man vill ha det, men nu är det ju inte jag som ska bo där så fick ju stå där och bara hålla med helt enkelt. Har blivit några lappar fattigare genom att besökt några butiker lite snabbt i storstaden. Älskar att Emelies och deras bil fungerar så bra, fläkten fungerar inte, så vi fick sitta och frysa ihjäl i bilen, men vi klara oss både dit och hem.

Nu inväntas Idol. Sedan blir det att gå och lägga sig skapligt för att sedan orka upp till morgondagens alla aktiviteter.


20BAST


Min brud fyller hela 20år idag, jävlar tjejen blir KVINNA! What? 20år betyder systemet, bruden kommer langa så atte! Egentligen ville jag bara säga ett stort grattis! Flickan, tjejen, bruden, kvinnan, damen vad man nu ska säga. Du är så bra, GRATTIS! <3

BingolottoMys

Jobbig dag på jobbet, ja det kan man säga. Eller jobbig och jobbig. Det var inget folk men precis när vi ska stänga kommer självklart ett helt gäng. En gubbe kommer in och frågar om vi serverar något att äta, då vi svarar nej det gör vi inte, vi stänger om tjugo minuter. Gubben ifrågasätter, kan du inte göra ett undantag, jag har nämligen 3 hungriga tanter där ute och vi har åkt runt i hela Vadstena. Men visst tänkte jag, kan väl göra någon lycklig en söndag kväll. Men det var inte nog där, de sitter i över en timme även fast de vet att vi har stängt. Detta gör mig galen.

Nu på kvällen har jag varit hos Martina med Ebba och Emelie också, spela Bingolotto, snacka skit. Det gamla vanliga som händer oss en söndag när hösten börjar komma smygandes. Likaså lurar Ebba och Emelie med mig till Norrköping imorgon för att slösa pengar. Nej riktigt så får det inte bli, det har inte plånboken råd med. Men det ska letas grejer till ny lägenhet o.s.v. Mina tjejer ska nämligen bli storstadstjejer för några månader. Kan hända även mig. I fall de ska få som de vill, att jag ska flytta upp. Nej det har jag aldrig sagt än, får vänta och se helt enkelt.

Du finns i mina tankar hela tiden, även fast du inte vill
även fast du inte vet
det kommer du vara livet ut


IsItWrongToLove

Jag har en underlig känsla, bara du inte sårar
Tusen känslor i kroppen som säger att något är fel, måste få veta
Hjälp mig älskling, hjälp mig

Myselipys

Då var helgen här vilket innebär jobb för min del, så kom hem för mer än en timme sedan och sitter nu och invänar middag. Blir en middag tillsammans med min far.

När man tittar ut och ser hur vädret är så blir man inte sugen på någonting. Det ösregnar, blåser och är svinkallt, sådant där höstligt väder som det kan vara i Sverige. Vissa har det bra som är i London och njuter av livet samtidigt som man söker jobb, lägenhet o.s.v. Men eftersom att detta väder gör en så deppig så ska jag spenderar kvällen tillsammans med mina fina vänner. Kommer även bli en hel del prat, skratt och allt man kan tänka sig. Så ikväll blir det inga festligheter här inte.



GiveMeAPoseBitch



IFeelGood

Kom precis hem efter ett pass med Issa på gymmet, duktiga vi är då. Blev väl ändå mest prat och kolla in snygga muskelkillar, eller vad säger du gumman? Nej men nu inväntar jag bara att pappa ska komma hem och laga ihop någon mat för sedan blir det att åka vidare till Sandra för att kolla idol och en hel del prat. Det var underbart att äntligen få träffa Josefine efter att hon har varit borta alldeles för länge, så självklart kommer hon också till Sandra ikväll.

Men tänkte att jag skulle langa en dagens outfit:


Fixar&trixar

Har precis kommit ut från duschen så nu är man fräsh igen. Bara att börja göra ordning sig för att sedan möta upp hela gänget på stan för en lunch. Vi måste ju träffa bruden som kom hem igår, kan tänka mig att vi kommer att sitta där på fiket i flera timmar för att vi har så mycket att berätta för varandra, så nu bara längtas det.

Vill ju shoppa, men så är det flera dagar kvar till löning det känns som en evighet.
När jag fått min lön vill jag bara åka iväg, plocka på mig allt jag bara vill ha och rensa ut allt gammalt i garderoben, jag kan nog känna att jag inte är så ensam om det just nu. Får se om man kommer hem med något nytt till garderoben efter en tur i staden.

Depp dag

Ni hör ju redan på överskriften, det är verkligen en sån dag när allting kommer på en gång. Tårarna bara rinner och rinner och man kommer på massa olika saker som gör en ännu ledsnare, så efter att jag gråtit alldeles för mycket efter att tittat på en sorgsen film, tog jag tag i mina fötter och reste mig på arslet. Vet att det inte alltid är lätt att bara strunta i allt som att allt är så himla bra och att man är lycklig även fast man har så mycket inom sig som man bara behöver få ut, och det fick jag idag.

Från det negativa till det positiva. Fick reda på igår, att mina fina vän Josefine som varit borta på tågluffning i en månad nu kommer hem till Sverige i natt. Så imorgon hoppas jag på att få träffa henne. Men först till kvällens mysligheter så väntas en hel kväll tillsammans med Issa, Sandra och Martina framför onsdagsprogrammen som börjar med Idol följs utav Skånefruar och som avslutas med Kungarna av Tylösand.


Försöker igen.

Då ger vi oss på detta med bloggning igen så får vi se om denna gång går bättre!
Blir så sugen när man läser alla andras och få läsa om vad de gör om dagarna, så nu ska ni även få följa en del av mitt lilla liv.

Har idag hunnit med en hel del och ingenting, tog en kaffe med Sandra och Issa förut, prata om våran resa som vi hade tänkt skulle bli av. Det är nämligen så att Sandra åker till Turkiet med hennes familj och är borta i två veckor, då kände jag och Issa att vi inte kan vara utan henne utan måste även åka ner till Turkiet vi med, så nu letas det resor..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0