It´s just the way I am

Så ni, ska ni få lite prov på bilderna från fotograferingen. Detta är första, kommer komma flera gånger. Därmed med bättre ljus osådana grejer ni vet.








Bara för att



Imorgon hoppas jag på att få bilderna från fotograferingen. Bara det

Forget it

Har haft en jobbhelg. Som på kvällarna inte har bestått av någonting näst intill. Igår åkte jag och myste ner mig med min kusin. Kändes som att man behövde prata ut. Alltid en som lyssnar. Känns som en del skit saker kommer på en och samma gång. Under en dag, eller en helg. Vet dock inte hur detta är möjligt. Men jag vet att jag själv har bidragit med något där. Mer än så säger jag inte, men du vet själv när du läser detta. Och du vet, vet så väl vad jag vill. Vill bara att det ska vara ogjort

Man får höra skit från alla möjliga håll. Man vill inte lyssna, man vill inte tro. Fast innerst inne är det sanning som ligger bakom detta. Du ska inte klandra mig för saker och ting, du är inte bättre du (detta är inte samma person som ovan)

Jag vet inte om ni fattar någonting av inlägget, men kände var tvungen att bara skriva. Ingen behöver fatta, utan skriver detta för att jag själv ska kunna må bra.

Idag när jag körde hem trodde jag att jag skulle dö. Snöstorm. Jag kör. Livrädd. Ja så var det. Trodde jag skulle krocka, eller att någon skulle köra in i mig. Eller att jag skulle köra av vägen. 50km/h körde jag hela vägen hem, för att jag var så jääävla rädd. Men som ni märker lever jag, var glada för det. Annars skulle ni inte fått detta inlägg. Efter allt detta har jag myst med Ebba och Martina hela kvällen, behövdes

Upp upp

Det finns så mycket sjukt att säga om igår.
Det började med att jag jobba hela dagen, de rulla på som vanligt. Tills att chefen ringer och säger att hennes man har ramlat ner från en stege. Löper dit. Han ligger i en snödriva och han tros ha brutit foten. Ingen var där helt alone. Samtidigt som detta sker händer de också att en kvinna (var inte riktigt helt normal) hade missat sin buss till Oskarshamn. Oskarshamn. En bra bit bort. Hon sitter kvar inne på cafet och tycker att vi ska lösa problemet åt henne. Till slut fick vi iväg henne på något konstigt vänster. Och då kunde jag löpa bort till fotograferingen. Ja igår vart jag fotad. Bilderna kommer att komma upp så fort jag har fått dem. Men det var riktigt kul att få testa på. Killen tyckte att jag var grym. Så lär bli fler gånger

På kvällen var det fest som gällde. Med la familia. Jävligt nice. Utgång på Platå. Hängde runt vip bordet och det dracks drink efter drink. Som slutade med ett jävla vevande inne i dimman.
Men NU till det sjukaste av det sjukaste. När klubben stängde (klubben, vi älskart ju) gick vi till någon kebab bar och skulle keka mat. Står i kö, tränger oss. Kommer fram. Beställer. Får maten. Lööööper. Haha, vilka jävla klantar. Svin nöjda går vi där med maten i handen till mannen från kassan springer efter oss och sa att vi inte hade betalat. Jag lägger historien att våran bil gick så vi hann inte vänta. Tänkte ju att mannen skulle killa oss lite. Men han mest bara garva bort det och sa att vi skulle betala. Medans issa går och säger att vi kan betala det dubbla. Det var ju inte därför vi löpte likzz. Ne men så var det. Helt sinnes ni

Nu ska jag gosa ner mig i sängen igen. Man mår ju som man förtjänar. Ska kolla på pardise och rebecca&fiona som jag missa igår. Hepååååre

Let it snow let it snow



Ni vet sådana dagar när man helst av allt inte vill gå ut. Vill krypa ner i sängen och gosa in sig. Sådan dag är det för mig idag. Precis värdelös, men ändå så värd. En ledig dag och jag gör precis vad jag vill. Ska börja leta fram någon snygg outfit till fotograferingen imorgon och sedan en outfit till festligheterna på kvällen. Kanske dags nu. Har spenderat alldeles för lång tid både framför datorn och i sängen.

Do you remember




Dessa bilder är från Cypern förra året.

Herregud vad jag vill bort. Bort från denna stad och få njuta någonstans i världen. Ett helt främmande land. Varmt. Bra umgänge. Bara kunna njuta medans man lever. Jag älskar att få känna friheten. Inte behöva bry sig om någonting. Utan helt enkelt bara vara. Kommer boka snarast, eller SKA

Och så blev det

Så har man gått och blivit modell också.
Kanske inte riktigt så uttryckt. Men nästan. Jag ska berätta historian bakom detta.
Allt började med att en av våra grannar på jobbet kommer in som vanligt, beställer mat snackar o.s.v. Sen helt plötsligt frågar han om jag vill bli hans modell? Ta massa bilder oså, på alla olika sätt. Först tänkte jag, att varför just jag? Eller jag frågade till och med. Han tyckte att jag hade ett så kallat "modell utseende". Ja det tackar jag väl för. Tyckte att det lät som en rolig grej som var värd att ta chansen när man blir tillfrågad. Så nästa vecka ska vi ta massor bilder. Ser faktiskt fram emot det, kan bli riktigt roligt.

Men nu till kvällen. Blir en helmys kväll med mina tjejer framför idol som kommer att sluta med ett par glas vin som i sin tur kommer att sluta på Hugo. Jag ska jobba imorgon, så jag ska max, max ta ett glas. Jag sparar mig till torsdag, då blir det drag påt.

You dont know


Love movie

Ni vet sådana kärleksfilmer som ligger och får tårar till. Just en sådan kollar jag på nu. Varför ska allt vara så lyckligt i filmer? Alla är så kära och killarna är helt fantastiska mot tjejerna. Men jag menar, när någonsin skulle en man ta med mig ut på en dejt. Fixat en middag i en park för bara han och mig? Jag menar det finns inte i verkligheten. Men ändå ligger man och fäller några tårar för att allt är så lyckligt. Jag vet, jag kan låta som en riktig fjolla nu. Men vill också bara vara kär i någon, någon som är kär tillbaka. Jag älskar mina vänner och dem älskar mig. Vän efter vän blir kär. Älskar att de gör mig så lycklig. En av mina fina berättar det på ett så speciellt sätt. Att hon har fått den där känslan i kroppen av att hon har hiytt den rätte i livet. En man som förändrar allting. Ja Sandra, jag pratar om dig och jag är så lycklig för din skull. Men jag får ta över din gamla, Issa och jag från och med nu! Ville nog egentligen bara berätta hur fin kärleken kan vara. Att alla längtar till att få känna känslan, dag in och dag ut. Min man kanske kommer och står där framför mig imorgon? Om en vecka? Om en månad om ett år? Sånt man inte vet, utan en vacker dag står man där så förälskad att ingenting annat spelar någon roll.

High on Life



Idag är det sådan dag man ligger kvar lite extra i sängen och hoppas på att jobbet inte ska ringa. Sover några timmar extra. Hoppar över sådant man egentligen har planerat för att sängen lockar dessto mer. Ja ni förstår nog. Men allt för detta är jag extra pigg nu. Ska hinna med så mycket idag. Kommer att hinna allt även fast jag låg kvar imorse, underbart.

Nu ska jag snart bege mig till staden för att möta upp Rihan. Om jag känner oss rätt kommer vi tillbringa några antal timmar på fiket. Sånt man älskar att göra på sina lediga dagar.

Yes, i like it

Ja, jag säger då det. Stockholm i mitt hjärta. Inte så att jag skulle vilja flytta dit. Men bara för att vara där för en helg. Det gjorde så mycket. Fick så mycket tankar. Min helg har varit den bästa på väldigt väldigt länge. Att komma bort från vardagen och bara kunna njuta. Av tillvaron, av människorna jag tillbringat min helg med.
Så det var verkligen välbehövt.




Bilder från helgen

Att man kan komma någon så nära. Så nära på bara några dagar. Har kunnat prata om allt mellan himmel och jord. Joel är underbar. Vilken kille

Hitta en lite söt kommentar från honom också, i mina anteckningar på mobilen. "Joel är den snyggaste killen i världen". Ja lite självsäker där du gubben.

Jag vill bara åka tillbaka till mina kära vänner, njuta oså. Men får väl åka upp snart igen. Nu ska jag snart bege mig till gymmet göra av med lite kalorier från helgen, sedan ska jag äntligen få mysa med min bästa Martina!

It will be the best time



Idag har jag jobbat. Inte roligt. Inget folk. Precis dött. Men jag fick spendera min tid så gott jag kunde. Efter det vart det en promenad till gymmet, där jag körde stenhårt. Haha. Ni hör ju. Nu har jag precis packat klart inför helgen. Har dessutom pratat med brudarna, kommer att bli kanon! Men nu måste jag rusa, Paradise oså ni vet! Hoppas ni får en fin helg, jag ska njuta kan jag lova

ItMakesMeHappy


Winter Winter

Visst är det ändå lite mysigt när marken är vit och täckt av snö?
Det tycker jag. Men inte när det är snöstorm. Helst av allt skulle jag bara vilja tända en brasa, levande ljus och bara gosa ner mig i täcket tillsammans med någon som man verkligen tycker om. Hur mysigt låter det inte. Synd att man inte har någon att dela detta med.

Jag har ett minne från i vintras. Det var snöstorm. Jag och min kära skulle åka hem från någon stad långt borta. Vi kom knappt fram på vägarna. Det var kaos. (Nu älskar mina vänner mig mer än någonsin, KAAAOOS) Haha! Nej men vi kom knappt fram och det var verkligen helt sjukt.

Nu ska jag kolla på Paradise, sedan fortsätter tvkvällen med all dess program.

Today


Dagens: At Work

Ge mig helg nu

Har haft en kanon helg. Inget supande för det fick vi nog av förra helgen. Så denna helg har varit lugn. I fredags var jag hemma med familjen. Vi hade främmande, för söta barn. Vart en tidig sömn för att det väntades jobb. Ännu en jobbhelg. Igår fick jag äntligen träffa mina tjejer för att prata om allt och ingenting. Kändes som det behövdes. Min underbara vän åker till Thailand på tisdag också, just nu vill jag ju bara byta plats!

Även imorgon väntar jobb, men då mitt andra. Lite roligare, lite mer folk. Det blir bra. Lite work lär det bli i veckan för att sedan kunna avsluta det på ett så bra sätt som möjligt.
Sitter och pratar, nu planeras det inför kommande helg. Ja jag längtar. Långledig och allt. Kommer att bli en kanon helg med tjejerna och killarna i storstaden.

I fall in love


It's so hard to understand, that this is the love

Love love

Fan vad jag älskar Olle, finns ju inget annat att säga alltså!! JAG ÄR FAAN KÄR!! Ville bara säga det så ni vet

Of life still would be flawless


IwillDieForYou

Hur kan det vara så svårt att komma över någon. Någon som har svikit en. För mig är det svårt. Hur jag än försöker att komma på allt negativt. Allt som fick mig sårad. Så kan jag ändå inte.


RSS 2.0